Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord
 
Geen cookies


Klik hier voor meer informatie.
Fran's taal
Fran heeft zo haar eigen taal
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Voor een verbindende communicatie is doofheid geen probleem. Die gaat van hart tot hart.



Mijn Profiel

fran
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend



Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Welke oogarts weet alles van D...
05 november 2021 15:44

Rollator Topro Olympos
01 november 2021 11:28

A.N.W.B.
25 oktober 2021 21:38

Geen parkinson rollator, de to...
23 oktober 2021 10:42

Wat is zo een leesbrilletje id...
14 oktober 2021 18:03




Fotoboeken


apenheul (3)
_
(8)
_



Weblog Vrienden


Hera
Van: hera

Jobenthes blogje
Van: Jobenthe

Nairam
Van: oortjes

Ben en alie mulder
Van: benenalie

Kiekie
Van: Kiekie

Bennekesblogje
Van: Benneke

Redsblog
Van: redone

Piekersels
Van: ChilaE

Blauwe vlinder
Van: Chrisje

Osingaschilderijen
Van: margriet63

Tharisis
Van: Tharisis

Mamsies weblog
Van: mamsie

Het leven in al zijn facetten
Van: marjolege

Suusenzo
Van: suzie123

Shojo
Van: shojo




Gastenboek berichten

Hans Kamphof
20 juni 2016 17:51
_
Lieve Fran, Wel wat laat maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag

Catharina
20 juni 2016 10:12
_
Ook hier proficiat met de mijlpaal. ook al werkt het weer niet mee, de zon zit in je......een fijne dag met je dierbaren en nog vele jaren in gezondheid. leve het leven. x Catharina

Gerard
20 juni 2016 09:00
_
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag vandaag.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Marc om 11:43
_
Nieuw Weblog gastenboek bericht geplaatst

Door l.speijk om 11:40
_
L.speijk Online

Door anna1951 om 11:37
_
Anna1951 Online

Door marc1945 om 11:35
_
Profielgegevens aangepast

Door Anneke921 om 11:33
_
Anneke921 Online

Door marc1945 om 11:32
_
Marc1945 Online

Door Geertje63 om 11:28
_
Geertje63 Online

Door marlie49 om 11:26
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Reclamespot voor het merk Dove

Soms gooi ik mijn truckendoosje open en wat ik er dan allemaal uitkraam. Allemaal vergaard in het verloop van de jaren denk ik. En dan is het tijd voor een reclame-spot!
Jullie weten dat ik ontspanningsmassages geef en er ligt regelmatig iemand op mijn massage-bank.


In de badkamer heb ik allemaal spulletjes staan van Dove een welbekend merk, maar als je het gewoon op zijn oerhollands uitspreekt zeg je DOVE.
Ik zou het leuk vinden daar een reclamespot over te gaan maken, maar hoe pak je dat aan?

Er zijn natuurlijk regels. Reclame maken is een boodschap brengen zodat de kijker/luisteraar/lezer/klant een ‘boodschapje’ gaat doen. Reclame maken is opvallen. Shockeren haalt producten naar beneden! Nooit discrimineren welke doelgroep ook, ik vind dat je met een dosis gezonde zelfspot best een reclamespot mag maken over produkten van DOVE.

Het doet me denken aan mijn vadertje, Dove was net uit en vadertje lag in het Radboudziekenhuis. Hij vroeg mij om shampoo voor hem mee te brengen. Ik kocht met véél liefde het merk Dove omdat het zo lekker ruikt. Toen ik ermee aan kwam keek papa me aan en zei, "wat leuk is er ook al shampo voor doven?" Vadertje was helemaal doof, ik ben dat nooit vergeten.

Wat ik ook wil uitdragen met een dosis gezonde zelfspot is een vrolijke dove te worden, het is mijn motto.

De toon maakt de muziek.
Carpe Diem!



Artikel links



Geplaatst op 07 mei 2010 10:02 en 2184 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
CorrieS  
07 mei 2010 10:21
Zo had ik die naam nog nooit bekeken, het maakt mij aan het lachen, en je hebt gelijk met een gezonde dosis zelfspot kom je er wel, net alles te serieus willen nemen, kan ik zelf nog van leren, liefs van Corrie

Benenalie  
07 mei 2010 10:32
Fran

Je hebt er al eens over verteld...het DOVE product!!
Eigenlijk best apart...de manier van lezen,
zegt het!!
Typisch....Fran
Pas op....er schuilt diep van binnen
wel iets achter!!
Ook jij bent...maar een mens...liefie!! :grin: :grin:
_





_
Amida  
07 mei 2010 14:14
Voor zover ik je ken Fran is dit typisch een verhaal(tje) voor jou. Vind het knap van je dat je op deze manier kunt omgaan met je (toenemende) doofheid.
Buimpje op hoor!!! Groet Hans

Amida  
07 mei 2010 14:16
Duimpje op natuurlijk.
_