Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord


Klik hier voor meer informatie.
Fran's taal
Fran heeft zo haar eigen taal
_
Home__Weblog__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Voor een verbindende communicatie is doofheid geen probleem. Die gaat van hart tot hart.



Mijn Profiel

fran
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Kan ik nog schrijven?
06 juni 2019 22:23

Hoe moet ik studeren?
20 augustus 2018 09:55

Aktie ondernemen!
23 april 2018 07:22

Vakmanschap is meesterschap,
19 april 2018 15:42

Wat een mooie metafoor...
08 april 2018 20:56




Fotoboeken


apenheul (3)
_
(8)
_






Weblog Vrienden


Hera
Van: hera

Jobenthes blogje
Van: Jobenthe

Nairam
Van: oortjes

Ben en alie mulder
Van: benenalie

Kiekie
Van: Kiekie

Bennekesblogje
Van: Benneke

Redsblog
Van: redone

Groene hartig
Van: GerardS

Piekersels
Van: ChilaE

Blauwe vlinder
Van: Chrisje

Osingaschilderijen
Van: margriet63

Mo en zo
Van: Marianne

Tharisis
Van: Tharisis

Mamsies weblog
Van: mamsie

Het leven in al zijn facetten
Van: marjolege




Gastenboek berichten

Hans Kamphof
20 juni 2016 17:51
_
Lieve Fran, Wel wat laat maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag

Catharina
20 juni 2016 10:12
_
Ook hier proficiat met de mijlpaal. ook al werkt het weer niet mee, de zon zit in je......een fijne dag met je dierbaren en nog vele jaren in gezondheid. leve het leven. x Catharina

Gerard
20 juni 2016 09:00
_
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag vandaag.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Erin om 12:02
_
Erin Online

Door arend42 om 12:02
_
Arend42 Online

Door moontje om 12:01
_
Moontje Online

Door jona40 om 12:01
_
Nieuwe Hoofdfoto geplaatst

Door jona40 om 12:00
_
Nieuwe Achtergrond foto geplaatst

Door jona40 om 11:59
_
Nieuwe Profielfoto geplaatst

Door Wibootje om 11:59
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door jona40 om 11:59
_
Nieuwe Over mij foto geplaatst





_

Andere artikelen



Ik moet erbij wel mijn gedachten ombouwen



Oh ......ik ben kalfslever aan het ontdooien voor vanavond.
Ik ben zelf geen fan van lever maar hussie vind het heerlijk .

Kalfslever is het fijnste soort lever. Insnijden van de randjes voor het bakken voorkomt kromtrekken van het vlees. Dep het vlees voor het bakken droog en haal het even door de bloem.SmaakideeKerrie UiWist u dat...Kalfsvlees veel ijzer bevat, net als rundvlees?


Nou dan gaan we er iets lekkers van maken.
Het is al uitgelekt en ik heb er maar snel na het kruiden bloem opgedaan.
Ziet er toch anders uit even kijken hoelang ik het moet bakken.
Ik denk 8 minuten zo.





Geplaatst op 04 januari 2010 14:30 en 1141 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Sylla  
04 jan 2010 20:31
Zalig met gebakken champions en uien en op een heerlijke bruine boterham jammie jammie. Bij ons vaak vrijdagkost. (wel dunne plakken) Ligr. Sylvia

Fran  
04 jan 2010 21:05
Hé sylla leuk dat je even aan komt wippen. Een goed jaar met véél goede gezondheid en geluk voor jou gezin hé. Fred heeft het zelf gebakken , vind kippenlevertjes lekkerder zei die. Maar heeft wel anderhalf stuk op hahahahhah met uitjes champignons en spekkies en klein paprikaatje , ik zag hem wel smullen hihihi. Welke lever eten jullie dan op de boterham?
_





_
Sylla  
04 jan 2010 22:20
Runderlever, de kalfs vind ik iets te droog. Ik laat de slager dan plakken snijden van ongeveer 1cm dik en die hoeven dan niet zo lang te bakken. Heerlijk hoor. Jullie natuurlijk ook de allerbeste wensen. Ik vergeet het alweer, sorry;-)))

Fran  
04 jan 2010 22:33
Dat ga ik dan ook eens proberen , stanks voor de tip . Lekker slapen Sylla liefs Fran.
_