Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord
 
Geen cookies


Klik hier voor meer informatie.
Fran's taal
Fran heeft zo haar eigen taal
_
Home__Weblog__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Voor een verbindende communicatie is doofheid geen probleem. Die gaat van hart tot hart.



Mijn Profiel

fran
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend



Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Welke oogarts weet alles van D...
05 november 2021 15:44

Rollator Topro Olympos
01 november 2021 11:28

A.N.W.B.
25 oktober 2021 21:38

Geen parkinson rollator, de to...
23 oktober 2021 10:42

Wat is zo een leesbrilletje id...
14 oktober 2021 18:03




Fotoboeken


apenheul (3)
_
(8)
_



Weblog Vrienden


Hera
Van: hera

Jobenthes blogje
Van: Jobenthe

Nairam
Van: oortjes

Ben en alie mulder
Van: benenalie

Kiekie
Van: Kiekie

Bennekesblogje
Van: Benneke

Redsblog
Van: redone

Piekersels
Van: ChilaE

Blauwe vlinder
Van: Chrisje

Osingaschilderijen
Van: margriet63

Tharisis
Van: Tharisis

Mamsies weblog
Van: mamsie

Het leven in al zijn facetten
Van: marjolege

Suusenzo
Van: suzie123

Shojo
Van: shojo




Gastenboek berichten

Hans Kamphof
20 juni 2016 17:51
_
Lieve Fran, Wel wat laat maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag

Catharina
20 juni 2016 10:12
_
Ook hier proficiat met de mijlpaal. ook al werkt het weer niet mee, de zon zit in je......een fijne dag met je dierbaren en nog vele jaren in gezondheid. leve het leven. x Catharina

Gerard
20 juni 2016 09:00
_
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag vandaag.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door elvira om 08:55
_
Elvira Online

Door Marc om 08:52
_
Nieuwe Weblog reactie geplaatst

Door Pien2022 om 08:51
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Tympaan om 08:47
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door easten1943 om 08:44
_
Easten1943 Online

Door Pien2022 om 08:43
_
Pien2022 Online

Door AnneY om 08:43
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door AnneY om 08:43
_
Nieuwe Reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Irritante reclame



Iedere website moet op één of andere manier bekostigd worden. De website van vijftigplusser.nl moet het onder andere hebben van de reclame. Tot zover is alles oké. Maar dan verschijnt als een duiveltje uit een doosje een reclameboodschap die over de tekst van de weblog heen wordt geplakt. Ik vind het zo irritant.


Leuk, denk je, even naar franstaal, kijken of er nog reacties zijn. Ik klik op de weblog en in plaats van de laatste artikelen heb je ineens die opdringerige reclame van een automerk. Daar zit ik als slechtziende en noodgedwongen ex-automobilist echt niet op te wachten. Maar al hadden ze hier blindenstokken geadverteerd, had het mij nog enorm gestoord.

Vijftigplusser.nl is heus niet de enige site die dit soort voorkruipende reclames toestaat. Ik maak het zelfs mee bij www.92929ov.nl, de website voor alle informatie over reizen met openbaar vervoer van deur tot deur. Moet je eerst die rotreclame wegklikken voordat je bij de informatie kunt komen waarnaar je op zoek bent. Maar ook de Telegraaf.nl is er niet vies van.

Wat te doen? Ermee leven lijkt mij. De vijftigplusser.nl-schoorsteen moet roken. Wat we slechts kunnen hopen is dat de eigenaars van vijftigplusser.nl zo min mogelijk van dit soort reclameboodschappen zullen verkopen en het zo veel mogelijk houden bij de banners aan de randen van het scherm.

Geschreven door Bas Meisters





Geplaatst op 29 mei 2009 11:03 en 2280 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Marianne.1  
29 mei 2009 11:24
Maar als superblogger heb je daar toch geen last meer van?

Evdh.1  
29 mei 2009 11:56
Hoi Bas, ik heb er ook nog geen last van gehad of komt dat nog??
groeten van Evelien
_





_
Franslj.1  
29 mei 2009 12:54
Hallo Bas.. ook ik heb me er in het verleden aan gestoord, maar op kunnen lossen, door Internet Explorer Pro7 te downloaden en te installeren. Ik ben geen superlid en zie geen reclame.

Groet.. franslj.

BasMeisters  
29 mei 2009 15:14
Bedankt voor jullie reacties. Ik had de reclames vanochtend wel, maar sinds ik ben ingelogd niet meer. Misschien is dat het. Groeten, Bas
_