Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord
 
Geen cookies


Klik hier voor meer informatie.
Fran's taal
Fran heeft zo haar eigen taal
_
Home__Weblog__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Voor een verbindende communicatie is doofheid geen probleem. Die gaat van hart tot hart.



Mijn Profiel

fran
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend



Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Welke oogarts weet alles van D...
05 november 2021 15:44

Rollator Topro Olympos
01 november 2021 11:28

A.N.W.B.
25 oktober 2021 21:38

Geen parkinson rollator, de to...
23 oktober 2021 10:42

Wat is zo een leesbrilletje id...
14 oktober 2021 18:03




Fotoboeken


apenheul (3)
_
(8)
_



Weblog Vrienden


Hera
Van: hera

Jobenthes blogje
Van: Jobenthe

Nairam
Van: oortjes

Ben en alie mulder
Van: benenalie

Kiekie
Van: Kiekie

Bennekesblogje
Van: Benneke

Redsblog
Van: redone

Piekersels
Van: ChilaE

Blauwe vlinder
Van: Chrisje

Osingaschilderijen
Van: margriet63

Tharisis
Van: Tharisis

Mamsies weblog
Van: mamsie

Het leven in al zijn facetten
Van: marjolege

Suusenzo
Van: suzie123

Shojo
Van: shojo




Gastenboek berichten

Hans Kamphof
20 juni 2016 17:51
_
Lieve Fran, Wel wat laat maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag

Catharina
20 juni 2016 10:12
_
Ook hier proficiat met de mijlpaal. ook al werkt het weer niet mee, de zon zit in je......een fijne dag met je dierbaren en nog vele jaren in gezondheid. leve het leven. x Catharina

Gerard
20 juni 2016 09:00
_
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag vandaag.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door jeanneke1 om 16:23
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door tinekereinders om 16:22
_
Tinekereinders Online

Door jeanneke1 om 16:22
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door jeanneke1 om 16:21
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door corne.zh om 16:21
_
Corne.zh Online

Door Ankyy om 16:21
_
Ankyy Online

Door elvira om 16:21
_
Elvira Online

Door jeanneke1 om 16:19
_
Jeanneke1 Online





_

Andere artikelen



Mensen met veel levenservaring



Zo noem ik de mensen graag. Over het woord OUD kun je een boom opzetten. Ik ben wat aan het mijmeren en ik ervaar dat de tijd voorbij vliegt.


Te snel is mijn beleving. Hoe zou dat toch komen? Ik merk natuurlijk zelf ook dat ik ouder wordt en dat hoop je natuurlijk in een goede gezondheid te bereiken. Die vlieger gaat niet altijd op,helaas. Dat weten we maar al te goed.


Genieten, genieten roept men dan. Het kan zo gebeurd zijn. Ook dat is de keiharde realiteit. Ik heb iemand gekend die 65 jaar werd en zei ,Fran ik het opgezocht . 65 jaar betekent bejaard. Nu loop ik zelf richting die leeftijd en moest er aan denken.


61 jaar en in juni word ik 62 jaar. Hoe iemand in het leven staat is ieder voor zich. Ik geef het leven een 9.


Ouderen, oudjes van mij mogen die woorden verdwijnen.


MENSEN MET VEEL LEVENSERVARING VIND IK MOOI VOOR DEZE DOELGROEP.





Geplaatst op 28 januari 2018 12:44 en 1272 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Kiekie  
28 jan 2018 18:40
Fran, het is grappig maar onze zoon noemt ons altijd, de oudjes,, mijn mannetje is momenteel de jongste in zijn gedrag,, hij is 5 jaar ouder !! ikzelf heb zoveel in moeten leveren, kan niet zoveel meer,, toch probeer ik iedere dag naar buiten te gaan.. Maar een 9 kan ik niet geven.. fijn dat je zo geniet van alles Fran.. gr. Kiekie