Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord
 
Geen cookies


Klik hier voor meer informatie.
Fran's taal
Fran heeft zo haar eigen taal
_
Home__Weblog__Prikbord__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Voor een verbindende communicatie is doofheid geen probleem. Die gaat van hart tot hart.



Mijn Profiel

fran
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend



Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Welke oogarts weet alles van D...
05 november 2021 15:44

Rollator Topro Olympos
01 november 2021 11:28

A.N.W.B.
25 oktober 2021 21:38

Geen parkinson rollator, de to...
23 oktober 2021 10:42

Wat is zo een leesbrilletje id...
14 oktober 2021 18:03




Fotoboeken


(8)
_
apenheul (3)
_



Weblog Vrienden


Hera
Van: hera

Jobenthes blogje
Van: Jobenthe

Nairam
Van: oortjes

Ben en alie mulder
Van: benenalie

Kiekie
Van: Kiekie

Bennekesblogje
Van: Benneke

Redsblog
Van: redone

Piekersels
Van: ChilaE

Blauwe vlinder
Van: Chrisje

Osingaschilderijen
Van: margriet63

Tharisis
Van: Tharisis

Mamsies weblog
Van: mamsie

Het leven in al zijn facetten
Van: marjolege

Suusenzo
Van: suzie123

Shojo
Van: shojo




Gastenboek berichten

Hans Kamphof
20 juni 2016 17:51
_
Lieve Fran, Wel wat laat maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag

Catharina
20 juni 2016 10:12
_
Ook hier proficiat met de mijlpaal. ook al werkt het weer niet mee, de zon zit in je......een fijne dag met je dierbaren en nog vele jaren in gezondheid. leve het leven. x Catharina

Gerard
20 juni 2016 09:00
_
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag vandaag.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Ankyy om 19:48
_
Ankyy Online

Door corry64 om 19:45
_
Corry64 Online

Door Rina2 om 19:43
_
Rina2 Online

Door Keesvi om 19:35
_
Keesvi Online

Door j.zwiep om 19:34
_
J.zwiep Online

Door Ron1.1 om 19:26
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Anna J om 19:26
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Nw.Geintje om 19:22
_
Nw.Geintje Online





_

Andere artikelen



Bovenooglidcorrectie.......weg klachten


Drs. HEINE CWZ NIJMEGEN

Ongelooflijk dat ik mijn klachten kwijt ben d.m.v.een bovenooglidcorrectie.


Nee, zou mijn antwoord zijn geweest jaren geleden, maar als je genoeg klachten hebt en bijna niet meer buiten komt dan ga je toch voor de mogelijkheid om vermoeide ogen en daardoor minder zicht aandacht te geven. Ik ben begonnen bij de open dag van de Mauritsklinieken. Een aangezichtschirurg verzekerde mezelfs dat de vermoeide ogen weg zouden zijn na de ingreep. Dan kun je allerlei bomen gaan opzetten, zou dat echt zo zijn en nog meer van die scenario's maar ik zeg altijd maar ieder zijn vak.


Uiteindelijk ben ik bij het CWZ uitgekomen om ervoor te gaan. 27 juni ben ik onder plaatselijke verdoving geholpen. DE HELD, DE ANGSTHAAS. Ik was er klaar voor en het duurde een half uur. Drs. HEINE heeft me geholpen. Het heeft geen pijn gedaan. De verdoving was een vervelende prik en nog een maar daar is overheen te komen. Tanden letterlijk en figuurlijk op elkaar.


Ik had me goed ingelezen het laatste weekend voor de behandeling. En heb het laten gebeuren. Een fijne aangezichtschirurg die me op mijn gemak stelde. Het genezingsproces ging geweldig goed. Best blauw maar ook dat ging voorspoedig . Alle kleuren van de regenboog en 10 dagen later toen de hechtingen eruit gingen was het helemaal top. Ik was al best snel weer de hort op en autorijden.


Hoe ziet het Eruit? Ik zal zo foto's toevoegen. Maar het allerbelangrijkste is, dat ik geen vermoeide ogen meer heb en daardoor geen zware hoofdpijnen meer. Ik kan weer naar buiten met een zonnebril op sterkte, geen brandende ogen meer en een beter zicht.


Dat is de meerwaarde voor mij wat betreft de bovenooglidcorrectie. Het valt mensen niet eens op maar ik zelf zie het wel en ben er blij mee. Dat vind ik een groot compliment voor Drs. HEINE. Vanmorgen de nacontrole 3.8.2017. Het zag er keurig uit en nog een beetje stug dus soepel houden met olie. Komt vanzelf goed zei hij. Ik gooi dit artikel de ether in want mocht je veel klachten hebben dat zelfs zonlicht je belemmert om naar buiten te gaan overdenk dan een bovenooglidcorrectie.


Ook had ik eerst hele droge ogen. Sinds de behandeling heb ik meer traanvocht gekregen. Ook weer prettig.




Pijnlijke ogen


Bijna nieuwe bril




Geplaatst op 03 augustus 2017 17:38 en 1304 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  03 aug 2017 21:27
Fran, héél fijn dat de operatie goed gelukt is, je bent hélemaal blij zie ik op de foto, wié zou dat niet zijn Oók hulde voor de dokter die zo uitstekend z'n werk heeft gedaan ... de bril op de foto zou geen verkeerde keuze zijn ... staat je geweldig goed ... succes ... groetjes Charlotte

Fran  
04 aug 2017 11:04
Lieve reactie Charlotte. Wie ben Jij? Ken ik Jou?
_





_
Ofsen  
04 aug 2017 14:51
Goed dat je het gedaan hebt Fran. kan me voorstellen dat je twijfelde. maar het resultaat zal goed zijn.

Fran  
17 aug 2017 12:47
Hoi Rene, ik kan nu na 8 weken verder zeggen dat het een goede investering is geweest. Allereerst een beter zicht dat komt omdat ik mijn ogen beter kan openen. Geen vermoeide ogen meer waardoor hoofdpijnen ontstaan. De aangezichtschirurg had gezegd dat de vermoeidheid weg zou zijn en dat klopt. Verder ben ik ook blij dat bijna niemand het opvalt. Dat is een teken dat de chirurg zijn werk goed gedaan heeft. Ik ben er erg blij mee en kijk weer met een frisse blik naar buiten. Wel een zonnebril op maar dat is bij fel licht normaal, als je over normaal kunt spreken. Bedankt voor je belangstelling liefs Fran ook voor Marlika
_





_
Kiekie  
24 aug 2017 09:29
Zo dat is fijn voor je Fran!! Soms denk ik er ook over om het temlaten doen, maar ik ben niet zo,n held.. bril staat je goed.. gr. Kiekie