Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord
 
Geen cookies


Klik hier voor meer informatie.
Fran's taal
Fran heeft zo haar eigen taal
_
Home__Weblog__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Voor een verbindende communicatie is doofheid geen probleem. Die gaat van hart tot hart.



Mijn Profiel

fran
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend



Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Welke oogarts weet alles van D...
05 november 2021 15:44

Rollator Topro Olympos
01 november 2021 11:28

A.N.W.B.
25 oktober 2021 21:38

Geen parkinson rollator, de to...
23 oktober 2021 10:42

Wat is zo een leesbrilletje id...
14 oktober 2021 18:03




Fotoboeken


(8)
_
apenheul (3)
_



Weblog Vrienden


Hera
Van: hera

Jobenthes blogje
Van: Jobenthe

Nairam
Van: oortjes

Ben en alie mulder
Van: benenalie

Kiekie
Van: Kiekie

Bennekesblogje
Van: Benneke

Redsblog
Van: redone

Piekersels
Van: ChilaE

Blauwe vlinder
Van: Chrisje

Osingaschilderijen
Van: margriet63

Tharisis
Van: Tharisis

Mamsies weblog
Van: mamsie

Het leven in al zijn facetten
Van: marjolege

Suusenzo
Van: suzie123

Shojo
Van: shojo




Gastenboek berichten

Hans Kamphof
20 juni 2016 17:51
_
Lieve Fran, Wel wat laat maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag

Catharina
20 juni 2016 10:12
_
Ook hier proficiat met de mijlpaal. ook al werkt het weer niet mee, de zon zit in je......een fijne dag met je dierbaren en nog vele jaren in gezondheid. leve het leven. x Catharina

Gerard
20 juni 2016 09:00
_
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag vandaag.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door fraagis om 16:31
_
Fraagis Online

Door douwe om 16:31
_
Douwe Online

Door Lonnie om 16:30
_
Lonnie Online

Door jeanneke1 om 16:26
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door jeanneke1 om 16:25
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door jeanneke1 om 16:25
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door jeanneke1 om 16:23
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door Ankyy om 16:23
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Weer een ervaring rijker

De gouden tip?


In de nieuwsbrief van www.doof.nl stond een oproep voor de gouden tip. Marian en ik hebben ons aangemeld en we hebben er ons woordje gedaan.


Straks schrijf ik welke tips we hadden.

Dag iedereen,

Fijn dat jullie op vrijdag 10 januari a.s. naar Houten willen komen om deel te nemen aan de sessie ervaringskennis. Het thema van deze ochtend is:De psychische gevolgen van slechthorendheid en andere hooraandoeningen. Denk bijvoorbeeld aan acceptatie van je hoorbeperking, teleurstelling vanwege onbegrip, karakterverandering, eenzaamheid, uitsluiting.

Het gaat deze ochtend echt om de vraag wat u zelf gedaan of bedacht heeft om hiermee verder te kunnen. Wij zoeken tips en ervaringen met een positieve inslag en wij zullen deze ook vastleggen. Dit is belangrijk omdat wij anderen hiermee verder kunnen helpen.

De sessie wordt professioneel begeleid door Joke Zephat en zij doet dat volgens een bepaalde methode die zij tijdens de bijeenkomst zal uitleggen. Het zou wel fijn zijn als u vast wilt nadenken over het volgende. Is er een moment geweest waarop u dacht: “En zo gaat het niet langer, ik moet het anders gaan aanpakken, anders dan ik gewend ben”.

Welk moment was dat?

Wat heeft u toen gedaan?

Wat heeft dat u opgeleverd?

Zo krijgt u een beetje een idee van de vragen die gesteld gaan worden.





Artikel links



Geplaatst op 05 februari 2014 21:36 en 2165 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Amida  
05 feb 2014 21:42
Knap van je hoor Fran dat je dit soort dingen aanpakt.

groet Hans

Fran  
05 feb 2014 21:45
Heeey Hans wat ben jij snel zeg. Dank je wel hoor Hans. Dat is ook een beetje de bedoeling van de weblog. Wat ik meemaak op het gebied van levenservaring en over slechthorendheid. We kunnen elkaar helpen ermee. En ik zeg altijd You never walk alone. Dus zoveel mogelijk ervaringen uitwisselen.
_





_
Gast  09 feb 2014 00:48
Hoi Fran, wat jammer dat ik dit gemist heb.....Lijkt me erg interessant om aan mee te doen!! Heb je er nog wat van opgestoken?
Liefs, Gerrie

Fran  
10 feb 2014 07:39
Hallo Gerrie, ik denk dat het ook wel iets voor jou geweest zou zijn. Krijg je de nieuwsbrief www.doof.nl? Je kunt altijd iemand aanschrijven als je er heen wilt. Laat me maar horen? Weet je jij stelt zo mooi de vraag; Heb je er nog wat van opgestoken?
Ik maak het mee en zie het als een ervaring rijker en je bent onder lotgenoten en het fijne is dat ieder zijn ervaringen uitwisselt. Ja, daar leer ik van. Hopelijk is hier je vraag mee beantwoord. Liefs Fran.
_





_
Gast  17 feb 2014 01:54
Hoi Fran, mijn vraag is hiermee zeker beantwoord!! Fijn dat het een leerzame ervaring is geweest. Ik ken de site die je noemt, krijg ook de nieuwsbrief ervan in mijn mailbox. Besteed er nog te weinig aandacht aan, merk ik.....kwestie van " kop in het zand steken" ?! Ik loop wel steeds meer tegen mijn beperkingen aan en heb nog steeds niet goed geleerd ermee om te gaan. Helaas heeft mijn vader, waarvan ik het DFNA9 gen heb geërfd, geen goed voorbeeld gegeven in de familie.....hij doet nog steeds, ondanks zijn cochlear implantaat, of er niets aan de hand is, zodat mijn familie, tot zelfs mijn moeder toe, die toch het dagelijkse leven met mijn vader gewend is, geen idee heeft wat voor invloed dit " genneke" op je leven heeft. Mijn moeder vroeg me vorige week nog of ik vaak op de fiets boodschappen deed, terwijl ik al zeker drie jaar niet meer kan fietsen en blij ben dat ik met lopen nog mijn evenwicht kan bewaren......Zucht!! Wat een gevecht tegen het onbegrip......om moedeloos van te worden!
Maar Fran, we houden de moed erin, hè?! Wat ben ik blij met je!! Liefs, Gerrie.