Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
Cookies op 50plusser.nl

50plusser maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken. 50plusser gebruikt functionele en analytische cookies om u een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om u gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website van 50plusser relevante aanbiedingen van 50plusser te doen. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken.
Door op Akkoord te klikken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord
 
Geen cookies


Klik hier voor meer informatie.
Fran's taal
Fran heeft zo haar eigen taal
_
Home__Weblog__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Voor een verbindende communicatie is doofheid geen probleem. Die gaat van hart tot hart.



Mijn Profiel

fran
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend



Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Welke oogarts weet alles van D...
05 november 2021 15:44

Rollator Topro Olympos
01 november 2021 11:28

A.N.W.B.
25 oktober 2021 21:38

Geen parkinson rollator, de to...
23 oktober 2021 10:42

Wat is zo een leesbrilletje id...
14 oktober 2021 18:03




Fotoboeken


apenheul (3)
_
(8)
_



Weblog Vrienden


Hera
Van: hera

Jobenthes blogje
Van: Jobenthe

Nairam
Van: oortjes

Ben en alie mulder
Van: benenalie

Kiekie
Van: Kiekie

Bennekesblogje
Van: Benneke

Redsblog
Van: redone

Piekersels
Van: ChilaE

Blauwe vlinder
Van: Chrisje

Osingaschilderijen
Van: margriet63

Tharisis
Van: Tharisis

Mamsies weblog
Van: mamsie

Het leven in al zijn facetten
Van: marjolege

Suusenzo
Van: suzie123

Shojo
Van: shojo




Gastenboek berichten

Hans Kamphof
20 juni 2016 17:51
_
Lieve Fran, Wel wat laat maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag

Catharina
20 juni 2016 10:12
_
Ook hier proficiat met de mijlpaal. ook al werkt het weer niet mee, de zon zit in je......een fijne dag met je dierbaren en nog vele jaren in gezondheid. leve het leven. x Catharina

Gerard
20 juni 2016 09:00
_
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag vandaag.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door chinta1952 om 00:51
_
Chinta1952 Online

Door Conny48 om 00:16
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door chinta1952 om 00:14
_
Chinta1952 Online

Door Conny48 om 00:01
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Conny48 om 23:59
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Conny48 om 23:59
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Conny48 om 23:58
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Conny48 om 23:57
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst





_

Andere artikelen



De postjes, de reclame folders wat doe je ermee?

Thuis noemde we dat "de postjes". Ik bedoel daarmee de reclame folders. Ergens heb ik er een hekel aan en ergens wil ik ze ook wel weer zien. Soms gingen ze ongezien de kliko weer in maar nu bekijk ik ze.
Ze trekken je ook op weg naar.......
Nu las ik MONEY www.yenom.nl de site waar je kunt zien waar iets het goedkoopste is.
Hoef ik dan geen postjes meer te lezen? Dat ligt aan jezelf.
Maar als je echt iets nodig hebt kun je kijken waar het de goedkoopste prijs is.


Bijna iedereen moet bezuinigen. Neem nou zo winkel als Action.
Makkelijk belandt er van alles in je karretje. Ik kijk er graag en het is hier een euro en daar twee euro. En bij de kassa ben je een kleine 10 euro kwijt.

Ik vraag me nu af, heb ik dit nodig?
Bodyscrub is lekker maar kijk eens wat er nog staat.
Voetenbad olie is heerlijk en niet duur maar kijk eens wat je nog hebt.
Ik ben nu ongeveer een kleine maand met de voorraad bezig en ja hij slinkt maar dat is goed.

Morgen ga ik weer eens schapjes halen bij de Lidl en de Aldi.
En ik wil van die voorraden af. Een nieuwe start met nieuwe kansen.
Mijn moeder had vroeger een keldertje en het was net een supermarkt.

Ik wil daar vanaf, Er is toch gauw iets over de datum en misgrijpen is niet zo een punt. De supermarkten zijn zelfs al op zondag open.
Mocht je eens een kijkje willen nemen op de site van de omgedraaide Money, open de link.



Artikel links



Geplaatst op 29 januari 2013 18:34 en 1772 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Marianne.1  
29 jan 2013 18:41
Sticker op de brievenbusklep en klaar is kees.. scheelt een boel overbodige rotzooi Fran.

Greet---Gribou.1  
29 jan 2013 18:45
Reclame folders krijg ik niet , ik heb een sticker op de brievenbus .
En het bevalt mij prima geen folders .
Voorraadje heb ik wel in huis , zoals afgelopen tijd met het winter weer of bij ziekte is dat wel handig.
groetjes Greet
_





_
Amida  
29 jan 2013 18:51
Leuk artikeltje Fran. Met goede tips. zelf houd ik altijd een kleine voorraad van artikelen die lang houdbaar zijn zoals koffie; thee e.d En flesje olijfolie extra.En een pak rijst op voorraad is ook altijd handig. En die aanbiedingen. Ik zie mezelf niet de halve stad doorfietsen om iets te kopen wat 50 cent tot één Euro goedkoper is. Als je niet meer koopt dan dat je strikt nodig hebt dan kom je een heel end.

groet Hans

Franslj.1  
29 jan 2013 19:06
Ja/Nee sticker, Fran en wat er dan toch binnenkomt, linea recta naar de oudpapier bak.

Als ik iets wil kopen, zoek ik dit op mijn manier uit. Ben niet voor niks eigenwijs... :grin:

Groet.. franslj.
_





_
GerardS.1  
29 jan 2013 19:27
Zelfs hier in de polder krijgen we elke week op maandagmorgen een pak reclamefolders- Het plastick er af en bij het plastickafval.
Toch werd alles vluchtig doorgekeken en die enkel folder die interssant is houden we nog even en de rest gaat de blauwe bak ik die we sinds vorige week hebben gekregen.
Scheelt me weer gesjouw als we naar de supermarkt gaan en dat is een eind weg van hier.
Donderdag de 31e wordt er in de stad een Action geopend.

Gr,gerard

Redone  
29 jan 2013 19:44
Hier geen reclamefolders, zondag op internet de folders bekijken zit er niks bij dan gaan we niet naar de bewuste winkels.
Ik ben wel een type, twee voor de prijs van 1,dan koop ik het wel mits ik het gebruik.
Maar ik jaren vooruit met bepaalde dingen! :grin:
_





_
Benenalie  
29 jan 2013 21:30
Hier geen folders ik kijk altijd via internet wat de aanbiedingen zijn en dan valt er nog heel wat te besparen!!Ik moet nu uitkijken wat ik koop,ben maar allen en koop niet teveel in het voren!Wel een voorraadje van alles maar niet meer zoveel

Jobenthe  
30 jan 2013 23:12
Goed artikel Fran! Ik sorteer de reclamefolders meteen uit en de rest gaat meteen in de papiercontainer in. Moet wel heel bewust kopen in mijn huidige situatie dus ga naar de goedkopere winkels.
Aldi is daarin terdege een favoriet en niet ver rijden. En action vind ik ook prima. Je kunt voor minder geld ook terdege hele goede dingen kopen. Het is een kwestie van er handig in worden.
_





_
Fran  
05 feb 2013 21:49
Hallo Mo ja goed idee. Het gaat eigenlijk om de moneysite en dan omgedraaid. Maar iedereen heeft zo zijn eigen winkels.

Fran  
05 feb 2013 21:50
Hoi Greet ja klopt een voorraadje was handig. Bij ons zijn de schappen ook wat leger en bevalt goed. Thuis dan bedoel ik.
_





_
Fran  
05 feb 2013 21:52
Ja daar heb je gelijk in Hans daarom ben ik ook een beetje voorzichtig met twee voor de prijs van een. Soms heb je dan veel te veel en overdaad schaadt.

Fran  
05 feb 2013 21:54
Hallo eigen-wijze Frans hoezo papierbak? Ook een kliko of bedoel je dat niet?
_