Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Fran's taal
Fran heeft zo haar eigen taal
_
Home__Weblog__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Voor een verbindende communicatie is doofheid geen probleem. Die gaat van hart tot hart.



Mijn Profiel

fran
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Aktie ondernemen!
23 april 2018 07:22

Vakmanschap is meesterschap,
19 april 2018 15:42

Wat een mooie metafoor...
08 april 2018 20:56

In the flow
06 april 2018 23:11

' Wat een prachtige stem....
06 april 2018 18:12




Fotoboeken


(8)
_
apenheul (3)
_






Weblog Vrienden


Hera
Van: hera

Jobenthes blogje
Van: Jobenthe

Nairam
Van: oortjes

Ben en alie mulder
Van: benenalie

Kiekie
Van: Kiekie

Bennekesblogje
Van: Benneke

Redsblog
Van: redone

Groene hartig
Van: GerardS

Piekersels
Van: ChilaE

Blauwe vlinder
Van: Chrisje

Osingaschilderijen
Van: margriet63

Mo en zo
Van: Marianne

Tharisis
Van: Tharisis

Mamsies weblog
Van: mamsie

Het leven in al zijn facetten
Van: marjolege




Gastenboek berichten

Hans Kamphof
20 juni 2016 17:51
_
Lieve Fran, Wel wat laat maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag

Catharina
20 juni 2016 10:12
_
Ook hier proficiat met de mijlpaal. ook al werkt het weer niet mee, de zon zit in je......een fijne dag met je dierbaren en nog vele jaren in gezondheid. leve het leven. x Catharina

Gerard
20 juni 2016 09:00
_
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag vandaag.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door Omamamia om 02:14
_
Omamamia Online

Door Cassandra1 om 02:07
_
Cassandra1 Online

Door amida om 01:47
_
Amida Online

Door mieke.matheeuwsen om 01:46
_
Mieke.matheeuwsen Online

Door xxmokum om 01:28
_
Xxmokum Online

Door Ankyy om 01:19
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door Ankyy om 01:17
_
Ankyy Online

Door Cassandra1 om 01:17
_
Cassandra1 Online





_

Andere artikelen



Mensen met veel levenservaring



Zo noem ik de mensen graag. Over het woord OUD kun je een boom opzetten. Ik ben wat aan het mijmeren en ik ervaar dat de tijd voorbij vliegt.


Te snel is mijn beleving. Hoe zou dat toch komen? Ik merk natuurlijk zelf ook dat ik ouder wordt en dat hoop je natuurlijk in een goede gezondheid te bereiken. Die vlieger gaat niet altijd op,helaas. Dat weten we maar al te goed.


Genieten, genieten roept men dan. Het kan zo gebeurd zijn. Ook dat is de keiharde realiteit. Ik heb iemand gekend die 65 jaar werd en zei ,Fran ik het opgezocht . 65 jaar betekent bejaard. Nu loop ik zelf richting die leeftijd en moest er aan denken.


61 jaar en in juni word ik 62 jaar. Hoe iemand in het leven staat is ieder voor zich. Ik geef het leven een 9.


Ouderen, oudjes van mij mogen die woorden verdwijnen.


MENSEN MET VEEL LEVENSERVARING VIND IK MOOI VOOR DEZE DOELGROEP.





Geplaatst op 28 januari 2018 12:44 en 393 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Kiekie  
28 jan 2018 18:40
Fran, het is grappig maar onze zoon noemt ons altijd, de oudjes,, mijn mannetje is momenteel de jongste in zijn gedrag,, hij is 5 jaar ouder !! ikzelf heb zoveel in moeten leveren, kan niet zoveel meer,, toch probeer ik iedere dag naar buiten te gaan.. Maar een 9 kan ik niet geven.. fijn dat je zo geniet van alles Fran.. gr. Kiekie