Delen     Populaire blogs     Volgende blog Ľ
Blog maken     Inloggen
_
_
Fran's taal
Fran heeft zo haar eigen taal
_
Home__Weblog__Fotoblog__Videoblog__Foto's__Links__Gastenboek__Vrienden__Zoeken__Tip__Login
_

Welkom op mijn Weblog


Voor een verbindende communicatie is doofheid geen probleem. Die gaat van hart tot hart.



Mijn Profiel

fran
Ik ben nu offline

• Mijn profiel
• Privť bericht sturen
• Als vriend toevoegen

Toevoegen als weblog vriend






Zoeken in Google
_



CategorieŽn Overzicht




Laatste Weblog artikelen

Jippie mijn seizoen komt eraan
07 september 2017 13:32

Kom op mensen, tel je zegening...
28 augustus 2017 12:35

Ik ben waar ik wil zijn
27 augustus 2017 13:02

Voor en na de bovenooglidcorre...
03 augustus 2017 21:07

Bovenooglidcorrectie.......weg...
03 augustus 2017 17:38




Fotoboeken


(8)
_
apenheul (3)
_






Weblog Vrienden


Hera
Van: hera

Jobenthes blogje
Van: Jobenthe

Nairam
Van: oortjes

Ben en alie mulder
Van: benenalie

Kiekie
Van: Kiekie

Bennekesblogje
Van: Benneke

Redsblog
Van: redone

Groene hartig
Van: GerardS

Piekersels
Van: ChilaE

Agaaths weblog
Van: agaaths-weblog

Blauwe vlinder
Van: Chrisje

Osingaschilderijen
Van: margriet63

Mo en zo
Van: Marianne

Tharisis
Van: Tharisis

Mamsies weblog
Van: mamsie




Gastenboek berichten

Hans Kamphof
20 juni 2016 17:51
_
Lieve Fran, Wel wat laat maar alsnog gefeliciteerd met je verjaardag

Catharina
20 juni 2016 10:12
_
Ook hier proficiat met de mijlpaal. ook al werkt het weer niet mee, de zon zit in je......een fijne dag met je dierbaren en nog vele jaren in gezondheid. leve het leven. x Catharina

Gerard
20 juni 2016 09:00
_
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag vandaag.




Watskeburt Op 50plusser.nl

Door JanStoelwinder om 16:39
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door JanStoelwinder om 16:38
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door marijbar om 16:38
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door JanStoelwinder om 16:37
_
Nieuwe Reactie geplaatst

Door corn1948 om 16:37
_
Corn1948 Online

Door theDon om 16:37
_
TheDon Online

Door theDon om 16:36
_
Nieuwe Forum reactie geplaatst

Door JanStoelwinder om 16:36
_
Nieuwe Reactie geplaatst





_

Andere artikelen



Bovenooglidcorrectie.......weg klachten


Drs. HEINE CWZ NIJMEGEN

Ongelooflijk dat ik mijn klachten kwijt ben d.m.v.een bovenooglidcorrectie.


Nee, zou mijn antwoord zijn geweest jaren geleden, maar als je genoeg klachten hebt en bijna niet meer buiten komt dan ga je toch voor de mogelijkheid om vermoeide ogen en daardoor minder zicht aandacht te geven. Ik ben begonnen bij de open dag van de Mauritsklinieken. Een aangezichtschirurg verzekerde mezelfs dat de vermoeide ogen weg zouden zijn na de ingreep. Dan kun je allerlei bomen gaan opzetten, zou dat echt zo zijn en nog meer van die scenario's maar ik zeg altijd maar ieder zijn vak.


Uiteindelijk ben ik bij het CWZ uitgekomen om ervoor te gaan. 27 juni ben ik onder plaatselijke verdoving geholpen. DE HELD, DE ANGSTHAAS. Ik was er klaar voor en het duurde een half uur. Drs. HEINE heeft me geholpen. Het heeft geen pijn gedaan. De verdoving was een vervelende prik en nog een maar daar is overheen te komen. Tanden letterlijk en figuurlijk op elkaar.


Ik had me goed ingelezen het laatste weekend voor de behandeling. En heb het laten gebeuren. Een fijne aangezichtschirurg die me op mijn gemak stelde. Het genezingsproces ging geweldig goed. Best blauw maar ook dat ging voorspoedig . Alle kleuren van de regenboog en 10 dagen later toen de hechtingen eruit gingen was het helemaal top. Ik was al best snel weer de hort op en autorijden.


Hoe ziet het Eruit? Ik zal zo foto's toevoegen. Maar het allerbelangrijkste is, dat ik geen vermoeide ogen meer heb en daardoor geen zware hoofdpijnen meer. Ik kan weer naar buiten met een zonnebril op sterkte, geen brandende ogen meer en een beter zicht.


Dat is de meerwaarde voor mij wat betreft de bovenooglidcorrectie. Het valt mensen niet eens op maar ik zelf zie het wel en ben er blij mee. Dat vind ik een groot compliment voor Drs. HEINE. Vanmorgen de nacontrole 3.8.2017. Het zag er keurig uit en nog een beetje stug dus soepel houden met olie. Komt vanzelf goed zei hij. Ik gooi dit artikel de ether in want mocht je veel klachten hebben dat zelfs zonlicht je belemmert om naar buiten te gaan overdenk dan een bovenooglidcorrectie.


Ook had ik eerst hele droge ogen. Sinds de behandeling heb ik meer traanvocht gekregen. Ook weer prettig.




Pijnlijke ogen


Bijna nieuwe bril




Geplaatst op 03 augustus 2017 17:38 en 293 keer bekeken



Deel dit artikel via:





_
R
eacties van leden


Je reactie
Naam   Gast
Reactie   
  _
Captcha_Beveiligingsvraag

Welk dier is dit?
_





_
Gast  03 aug 2017 21:27
Fran, héél fijn dat de operatie goed gelukt is, je bent hélemaal blij zie ik op de foto, wié zou dat niet zijn Oók hulde voor de dokter die zo uitstekend z'n werk heeft gedaan ... de bril op de foto zou geen verkeerde keuze zijn ... staat je geweldig goed ... succes ... groetjes Charlotte

Fran  
04 aug 2017 11:04
Lieve reactie Charlotte. Wie ben Jij? Ken ik Jou?
_





_
Ofsen  
04 aug 2017 14:51
Goed dat je het gedaan hebt Fran. kan me voorstellen dat je twijfelde. maar het resultaat zal goed zijn.

Fran  
17 aug 2017 12:47
Hoi Rene, ik kan nu na 8 weken verder zeggen dat het een goede investering is geweest. Allereerst een beter zicht dat komt omdat ik mijn ogen beter kan openen. Geen vermoeide ogen meer waardoor hoofdpijnen ontstaan. De aangezichtschirurg had gezegd dat de vermoeidheid weg zou zijn en dat klopt. Verder ben ik ook blij dat bijna niemand het opvalt. Dat is een teken dat de chirurg zijn werk goed gedaan heeft. Ik ben er erg blij mee en kijk weer met een frisse blik naar buiten. Wel een zonnebril op maar dat is bij fel licht normaal, als je over normaal kunt spreken. Bedankt voor je belangstelling liefs Fran ook voor Marlika
_





_
Kiekie  
24 aug 2017 09:29
Zo dat is fijn voor je Fran!! Soms denk ik er ook over om het temlaten doen, maar ik ben niet zo,n held.. bril staat je goed.. gr. Kiekie